Gled deg igjen
over sunne
og friske tenner

Protetyka

Gled deg igjen over sunne
og friske tenner

Protetikk

Protetisk tannbehandling hjelper våre pasienter med å få et sunt og vakkert smil igjen. Hovedformålet med denne typen behandlinger er å gjenopprette funksjon og estetikk av tannsettet gjennom å erstatte tapte eller svært ødelagte tenner. I tillegg til dette, gir de moderne metodene for protetisk behandling i tannklinikken Dental Senses Oslo mulighet for kosmetisk korreksjon av tennenes form og farge.

CAD/CAM – en innovativ teknologi for datamaskinell prosjektering og fremstilling av tanntekniske arbeider som gjør det mulig å gjenskape tannens naturlige form og struktur med høyeste presisjon. Ved å kombinere denne presisjonen med materialer av høyeste kvalitet, som porselen eller zirkonium, er vi i stand til å oppnå den beste kosmetiske effekten som vil vare i årevis.

Protetyka

Hvilke muligheter tilbyr Dental Senses Oslo?

En sunn munn og bedre selvtillit – disse er hovedårsakene til at det er verdt å bestemme seg for å ta protetisk tannbehandling.

Vi vil at hver pasient som kommer til oss, kan få et komfortabelt og vakkert smil. Samtidig forstår vi godt hvor viktig det er å finne en likevekt mellom funksjon og kosmetikk. Et bredt utvalg av løsninger og et team med erfarne leger gir oss mulighet for omfattende tilnærming til hvert tilfelle og valg av den best passende behandlingen. Denne kan omfatte:

Korony protetyczne

Protetiske kroner

De gjenskaper riktig form, farge og funksjon av en svært ødelagt tann. Tannklinikken vår tilbyr kroner i hel porselen og kroner med keramiske skallfasetter. Den første løsningen er anbefalt for pasienter med høyeste forventninger, siden den skiller seg ut med sin estetikk, holdbarhet, høy biokopatibilitet med vevene i munnen og presis tilpasning.

Protetiske broer

Har som formål å erstatte en eller flere manglende tenner. En slik bro, med pasientens egne slipte tenner eller implantater som pilarer, fyller et gap mellom tennene. Det finnes også en mindre invasiv metode der broen blir festet med sement og det ikke er behov for å slipe tenner. Denne løsningen kan i visse tilfeller bli anvendt for å erstatte enkelte tannmangler, både permanent og midlertidig i perioden når et innsatt tannimplantat gror fast i kjeven.
Tannbroer er laget av samme materialer som tannkroner.

Mosty protetyczne
Licówki porcelanowe

Keramiske skallfasetter

Har som formål å gjenskape et harmonisk smil ved å forbedre tennenes form og farge. De kan også være en god løsning for personer med store mellomrom mellom tennene. Skallfasettene er motstandsdyktige mot misfarging og har holdbarhet på flere dusin år. Skallfasetter medfører ikke behov for omfattende sliping av tenner. Siden de ikke er festet på metall, gir de en flott kosmetisk effekt.
Tannklinikken vår tilbyr også skallfasetter uten tannsliping (non-prep veneers) som ikke krever sliping av tenner. Dette er den minst invasive måten å få et perfekt smil på.

Krone-rot innlegg

Gir mulighet for å restaurere en tann på en holdbar og estetisk måte. I denne metoden er det ikke behov for å trekke ut tannen, selv når det bare er tannroten som er igjen etter behandling. Krone-rot innlegget består av to deler: den nederste blir plassert inne i tannen, mens den øverste danner en støtte som en krone eller en bro blir festet til.

Wkłady koronowo-korzeniowe
Protezy

Proteser

Erstatter et større antall manglende tenner og er avtagbare. Klinikken vår tilbyr et bredt utvalg av ulike proteser. Den mest presise løsninger blant disse er en skjelettprotese uten klammer. Denne typen protese har mange fordeler som bidrar til mye høyere brukskomfort sammenlignet med en akryl protese:

usynlige klammer i bio-kompatibelt PEEK materiale garanterer en god estetisk effekt,

den er mye tynnere, takket være en skjelett av metall,

den sitter bedre i munnen når man spiser, snakker og ler,

den dekker en veldig liten del av ganen og gir bedre fornemmelse av smak og temperatur,

den setter ikke press på tannkjøttet og ganen,

den skaper ikke allergiske reaksjoner,

den tar opp mindre plass i munnen og sikrer bedre tilpasning og brukskomfort.

Bestill time

Vennligst skriv inn: fornavn
Vennligst skriv inn: etternavn
Ugyldig epostadresse
Ugyldig telefonnummer
Nieprawidłowe dane
Personvernerklæring: merk av i boksen
Din tannlege på Bryn i Oslo

Din tannlege på Bryn i Oslo

DENTAL SENSE OSLO AS
NM DENTAL AS

Åpningstider:

Man – Lør 8:00 – 20:00

Telefontid:

Man – Fr 8:00 – 15:30