Stressfri
tannbehandling

Odontofobi (tannlegeskrekk)

Stressfri tannbehandling

Odontofobi (tannlegeskrekk)

Odontofobi, ogs å kalt tannlegeskrekk er en panisk angst for tannlege og tannbehandling. Frykten kan ikke bare gjelde selve behandlingsprosedyren, men ogs å lyden av tannutstyr, lukten av tannlegekontor eller til og med bare tanken på å besøke tannlege.

Odontofobi (tannlegeskrekk)

Hvordan overvinne frykten for å besøke tannlege?

Føler du stress og frykt før tannlegetime? Du er ikke alene. Odontofobi, eller frykt for tannbehandling, påvirker mange mennesker over hele verden. Heldigvis finnes det måter å overvinne denne frykten og nyte et sunt smil. På Dental Senses Oslo tannklinikk forstår vi hvor vanskelig det kan være å overvinne tannlegeskrekk, derfor tilbyr vi en vennlig og empatisk tilnærming som hjelper våre pasienter med å føle seg komfortable og trygge under hver time.

Hvordan overvinne tannlegeskrekk?

Odontofobi (tannlegeskrekk)
Kommunikasjon

Åpen kommunikasjon kan bidra til å lindre angst og bygge tillit - derfor legger vi vekt på å diskutere behandlinger grundig, forklaring av de ulike trinnene i behandlingsprosessen for pasienten og sammen valg av smertelindrende metoder.

Bedøvelse

Vi tilbyr ulike alternativer for bedøvelse som kan redusere ubehag og smerte under prosedyrer.

Gradvis innføring

Hvis du opplever sterk angst, kan vi foreslå gradvis innføring av prosedyrer, begynner med enklere prosedyrer for å gradvis bygge opp tilliten din.

Hvorfor er det verdt å overvinne tannlegeskrekk?

Regelmessige tannlegetimer er avgjørende for å opprettholde et sunt smil og forebygge alvorlige tann- og tannkjøttsproblemer. Å overvinne tannlegeskrekk kan forbedre munnhelsen og generell livskvalitet, og tillate deg å nyte full komfort og selvtillit.

Hvis du lider av tannlegeskrekk, ikke vent lenger. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å overvinne frykten og få tilbake et sunt smil uten stress og bekymringer.

Din tannlege på Bryn i Oslo

Din tannlege på Bryn i Oslo

DENTAL SENSE OSLO AS
NM DENTAL AS

Åpningstider:

Man – Lør 8:00 – 20:00

Telefontid:

Man – Fr 8:00 – 15:30