Effektiv og
smertefri behandling

Stomatologia zachowawcza

Effektiv og
smertefri behandling

Hull i tennene

Konserverende tannbehandling har som formål å restaurere ødelagte tenner og samtidig bevare tennenes sunnhet, funksjon og naturlige utseende. Hovedårsaken til tannskader er karies, dvs. tannråte. Dette er en bakteriesykdom og hvis den ikke blir behandlet, kan den føre til alvorlige problemer og behov for mer tidskrevende og kostbar behandling (f.eks. rotfylling). Dental Senses Oslo setter derfor fokus på tidlig diagnose og profesjonell, lite invasiv behandling av karies.

Hull i tennene

Hvilke moderne behandlingsmetoder tilbyr Dental Senses Oslo?

Vi er overbevisst over at munnhelse bør gå hånd i hånd med estetikk. Vi er i stand til å garantere denne doble effekten gjennom kompleks behandling med bruk av moderne teknikker og materialer av høyeste kvalitet.

Avhengig av i hvilken grad er tannen ødelagt, tilbyr vi alternative muligheter ved siden av tradisjonelle behandlingsmetoder:

Artistic-fyllinger – rettet mot spesielt krevende pasienter,

ICON – en innovativ behandling av tidlig karies uten boring,

Inlay- og Onlay-fyllinger (innlegg og onlegg).

Innlegg og overlegg

Hull i tennene

Innlegg og overlegg er et mer holdbart og estetisk alternativ til tradisjonelle fyllinger. Disse fyllingene erstatter en standard „plombe” der det er behov for å fylle store hull i sidetenner. Inn- og overleggene blir fremstilt hos en tanntekniker på bakgrunn av utførte tannavtrykk og deretter festet forsiktig på tannen ved hjelp av komposittsement. Dette garanterer høyeste presisjon og nøyaktig gjenskapelse av tannformen. Inn- og overleggene er hovedsakelig laget av porselen, på grunn av materialets estetiske egenskaper, men det er også mulig å bruke kompositt.

Inn- og overlegg de har en rekke fordeler

De er holdbare og slitebestandige.

De ser ut som ekte tenner og garanterer en optimal estetisk effekt.

De er ikke utsatt for misfarging.

De beveger seg ikke ved temperaturendringer.

De forsterker tannstrukturen betydelig.

De sikrer bedre funksjon ved å gjenskape tannformen nøyaktig.

Hull i tennene

Air Abrasion – eller behandling uten boring

Hull i tennene

Hvis tanken på tradisjonell tannbehandling og boring gjør deg engstelig for smerte, støy eller vibrasjon, vil vi presentere en alternativ metode for kariesbehandling – Air Abrasion. Dette er en innovativ, lite invasiv og helt smertefri teknikk som i stedet for en drill, benytter en strøm av komprimert luft med små partikler av aluminiumoksid. Dette er en flott løsning for behandling av tannråte hos:

personer som er overfølsomme for smerte eller ubehag knyttet til boring,

gravide kvinner,

barn,

personer som er allergiske mot bedøvelsesmidler.

Hva betyr dette for deg?

ingen smerte,

ingen boring,

ingen behov for bedøvelse i 90% tilfeller,

ingen vibrasjoner og press på tannen,

ingen støy,

ingen ubehagelig lukt,

ingen overfølsomhet etter behandlingen.

Air Abrasion fjerner dessuten mye mindre av det sunne tannvevet og er derfor mer nøyaktig og mindre invasiv enn boring.

Fyllinger anvendt i Dental Senses Oslo

Dagens tannbehandling tilbyr et bredt utvalg av moderne fyllingsmaterialer. Disse materialene garanterer ikke bare estetisk restaurering av en tann, men også beskytter den mot videre utvikling av tannråte.

Klinikken vår benytter estetiske komposittfyllinger fra den kjente produsenten GC. Ved å kombinere mange fargetoner i ubegrensede variasjoner kan vi tilpasse fyllingen til fargen på tannen. Disse fyllingene reflekterer også lys og har lignende optiske egenskaper som naturlige tenner, slik at de er helt usynlige. Bortsett fra visuelle fordeler, er disse fyllingene også kjennetegnet av veldig stor holdbarhet og slitebestandighet.

For våre yngste pasienter har vi et spesielt tilbud innen Barnetannpleie – fargerike fyllinger Twinky Star fra VOCO. Barn kan selv velge fargen på fyllingen, noe som gir behandlingen et element av lek og gjør den til en flott opplevelse for barnet.

Datastyrt bedøvelse

Det som er unikt ved datastyrt administrering av bedøvelsesmidler, er at den sikrer umiddelbar og effektiv bedøvelse uten bivirkninger som kjennetegner tradisjonelle metoder. Bruk av mest moderne utstyr og patentbeskyttede løsninger har eliminert smerte og bidratt til at selve behandlingen er mer behagelig og mindre stressende.

Den datastyrte bedøvelsen går ut på at et anestesimiddel blir administrert med hastighet og trykk som er kontrollert av en mikroprosessor. Dette reduserer smerte knyttet til applikasjonen og sikrer pasientens velbehag både under og etter behandlingen.

Tannklinikken Dental Senses Oslo benytter det nyeste apparatet til datastyrt bedøvelse, SleeperOne, som kan bli brukt under behandling av både voksne og barn.

Bestill time

Vennligst skriv inn: fornavn
Vennligst skriv inn: etternavn
Ugyldig epostadresse
Ugyldig telefonnummer
Nieprawidłowe dane
Personvernerklæring: merk av i boksen
Din tannlege på Bryn i Oslo

Din tannlege på Bryn i Oslo

DENTAL SENSE OSLO AS
NM DENTAL AS

Åpningstider:

Man – Lør 8:00 – 20:00

Telefontid:

Man – Fr 8:00 – 15:30