Smertefri behandling
av dine tenner

Leczenie kanałowe

Smertefri behandling
av dine tenner

Rotfylling

Rotbehandling (også kalt rotfylling eller endodontisk behandling) har som formål å redde og restaurere en syk tann. Behandlingen går ut på at legen fjerner den infiserte tannpulpaen, som de fleste kaller en nerve, og fyller tannrotkanalen tett med et biokompatibelt materiale som hindrer videre bakterieangrep. For at rotbehandlingen lykkes, må den infiserte rotkanalen bli riktig rengjort og tett fylt og tannen må bli restaurert etter behandlingen.

Bruk av moderne behandlingsmetoder og tilgang til egnede materialer gjør det mulig for legene i Dental Senses Oslo å gjennomføre effektiv behandling og maksimalt forlenge tannens levetid.

Rotfylling

Hvordan ser rotbehandlingen ut?

I tannklinikken vår tar vi hensyn til våre pasienters tid og derfor pleier vi i de fleste tilfellene å gjennomføre rotbehandling på et enkelt besøk. Hvor lang tid behandlingen tar, er avhengig av hvilken tann det dreier seg om, hvilken form den har og diagnose. I mer kompliserte tilfeller kan det være behov for å komme flere ganger.

Trinn i rotbehandling:

01

Fastsettelse av en behandlingsplan på grunnlag av røntgenbilder og pasientens beskrivelse av symptomer.

02

Bedøvelse og fjerning av den infiserte tannpulpaen fra hulrommet i tannen og fra rotkanalene.

03

Måling av kanalenes lengde, nøyaktig rensing og desinfisering av kanalene.

04

Tett fylling av kanalene med et spesielt materiale som hindrer senere bakterieangrep.

05

Kontroll røntgenbilde og endelig restaurering av tannen med bruk av alle metoder som garanterer riktig holdbarhet, funksjon og estetikk.

Rotfylling

Rotfylling med mikroskop – perfekt presisjon

Rotfylling

Ved å bruke en dental mikroskop Carl Zeiss, er legene i Dental Senses Oslo i stand til å redde tenner som opp til nå var dømt til å trekkes ut. Forstørrelse og bedre belysning av behandlingsområdet garanterer mer presis og effektiv behandling.

Takket være denne avanserte teknologien og våre erfarende leger, kan vi gjennomføre kompliserte endodontiske behandlinger som innebærer fjerning av brukne instrumenter fra rotkanaler og lukking av perforasjoner i tannrøtter.

Bestill time

Vennligst skriv inn: fornavn
Vennligst skriv inn: etternavn
Ugyldig epostadresse
Ugyldig telefonnummer
Nieprawidłowe dane
Personvernerklæring: merk av i boksen
Din tannlege på Bryn i Oslo

Din tannlege på Bryn i Oslo

DENTAL SENSE OSLO AS
NM DENTAL AS

Åpningstider:

Man – Lør 8:00 – 20:00

Telefontid:

Man – Fr 8:00 – 15:30