Usynlig metode for å få rette tenner

Aparat niewidoczny Clear Aligner

Usynlig metode for
å få rette tenner

Usynlig tannregulering

Hvis tanken på tannregulering gjør deg bekymret over ditt utseende og din brukskomfort, har vi et flott alternativ for deg. Usynlig tannregulering er en innovativ metode for kjeveortopedisk behandling som benytter gjennomsiktige, individuelt fremstilte skinner. Dette er den presise og komfortable måten å korrigere bittanomalier på og gir betydelige kosmetiske fordeler sammenlignet med tradisjonelle kjeveortopediske løsninger.

Usynlig tannregulering

Hvordan ser behandlingen ut?

01

Konsultasjon og behandlingsplan

Etter at alle nødvendige undersøkelser blir utført og pasienten blir kvalifisert til behandling, lager vi en digital analyse og 3D-simulering av resultatet av behandlingen. Med å bruke datateknologi, gjør vi det mulig for pasienten å se nøyaktig hvordan hans eller hennes tenner vil se ut. Samtidig utvikler kjeveortopeden en behandlingsplan med varighet og pris.

02

Første sett av skinner

På grunnlag av behandlingsplanen og tannavtrykk lager vi det første, presist prosjekterte sett for pasienten. Settet består av tre skinner med ulik tykkelse. Skinnene er laget av et mykt, biokompatibelt materiale som garanterer høy brukskomfort. Pasienten bærer hver av disse skinnene i 1 uke, slik at tennene blir gradvis flyttet i riktig stilling.

For å oppnå den forventede effekten, bør skinnene bli brukt minst 20 timer i døgnet. Vi anbefaler derfor at pasienten tar de av bare for å spise mat og drikke varme eller fargende drikker.

03

Neste sett av skinner

Etter 3 uker sjekker vi fremgang i behandlingen og tar tannavtrykk igjen. Pasienten får et annet sett med tre skinner. Denne prosedyren gjentas til behandlingen er ferdig, dvs. vanligvis i 6 til 15 måneder.

Behandlingsprosessen er veldig presis og kan bli korrigert på hver etappe. Takket være dette er denne behandlingen mer effektiv og raskere og resultatene blir synlige uke for uke.

04

Retensjon

Når den endelige effekten er oppnådd, er det veldig viktig å stabilisere tennene i den nye stillingen. Pasienten bruker retensjonsskinner (såkalte retainere) etter en individuelt utviklet plan. Vi planlegger også kontroller som vanligvis skjer hver 6. måned. Hvor lenge retensjonen varer, er avhengig av hvor store forandringer som har blitt gjort i tannstillingen og hvor lang tid behandlingen tok.

Usynlig tannregulering

Fordeler

Datasimulering – gjør det mulig å se den planlagte effekten før oppstart av behandlingen.

Estetikk – skinnene er gjennomsiktige og nesten usynlige.

Enkelt å ta av – sikrer bedre munnhygiene og lar deg spise hva du vil.

Smertefri behandling – tennene flyttes langsomt i riktig stilling uten større ubehag for pasienten.

Brukskomfort – skinnene har en glatt overflate og er perfekt tilpasset.

Ingen irritasjon av kinnene og tannkjøttet.

Bestill time

Vennligst skriv inn: fornavn
Vennligst skriv inn: etternavn
Ugyldig epostadresse
Ugyldig telefonnummer
Nieprawidłowe dane
Personvernerklæring: merk av i boksen
Din tannlege på Bryn i Oslo

Din tannlege på Bryn i Oslo

DENTAL SENSE OSLO AS
NM DENTAL AS

Åpningstider:

Man – Lør 8:00 – 20:00

Telefontid:

Man – Fr 8:00 – 15:30