Den beste måten
å få tilbake
et naturlig smil på

Implanty stomatologiczne

Den beste måten
å få tilbake
et naturlig smil på

Tannimplantater

Tannimplantater er en slags erstatning som i stor grad øker pasientenes livsstandard. Manglende tenner, som ofte fører til flaue og vanskelige situasjoner, trenger ikke lenger å være et problem. Implantater sikrer bedre generell munnhelse og først og fremst forbedrer pasientens selvtillit gjennom å gi ham eller henne et vakkert og sunt smil.

Tannimplantater

Hvorfor er det verdt å velge implantater?

De er en stabil og fast erstatning for manglende tenner.

De ser ut og føles som naturlige tenner.

De gir samme bitestyrke som egne tenner.

De holder beinvevet og tannkjøttet i naturlig stilling og på den måten sikrer et vakkert smil og normale ansiktstrekk.

De er festet på en måte som ikke krever sliping av tenner.

De reduserer ubehag og følelse av usikkerhet knyttet til løse, dårlig tilpassede proteser.

De er laget av biokompatibile materialer og krever ikke bruk av noen som helst lim.

De sikrer mye bedre munnhygiene enn proteser og broer.

Hva er et implantat?

Hva er et implantat?

Et tannimplantat er en titan skrue i form av en tannrot som blir satt direkte inn i over- eller underkjevebeinet. Sammen med en protetisk krone festet til implantatet ved hjelp av en distanse, danner det en hel tann. Titan er et helt biokompatibelt materiale, dvs. at den er i 100% tolerert av kroppen. Takket være materialets utrolige holdbarhet er implantatene en perfekt løsning for restaurering et langvarig og naturlig smil.

I dag finner man flere hundre varemerker for implantater på verdensmarkedet. Ikke alle produsenter kan dessverre fremlegge resultater av langsiktige, dokumenterte vitenskapelige og kliniske undersøkelser. Billige implantater er fremstilt av legeringer med varierende renhetsgrad. Imidlertid er det nettopp kvalitet på materialet og riktig form av implantatet som er avgjørende for oss, dvs. for at implantatet gror fast i beinet.

Hvilke implantater bruker Dental Senses Oslo?

Tannklinikken Dental Sense tilbyr et implantatsystem som er utprøvd med hensyn til estetikk og funksjon – Astra Tech fra Dentsply Implants. Astra Tech implantatsystemet er dekket med en livsvarig garanti og er anerkjent som et av de beste systemene, bl.a. takket være bruk av nanoteknologi som sikrer hurtigere heling og integrering av implantatet med kjevebeinet.

Med et team med kvalifiserte leger og Astra Tech implantater, kan Dental Sense garantere sine pasienter feilfrie, forutsigbare og høyt estetiske effekter, både på kort og lang sikt.

Dyrere implantater er fremstilt av kjente produsenter som Dentsply eller Straumann. Disse bedriftene har egne forskningssentre og kan derfor implementere innovative løsninger som har en lang historie av undersøkelser og er patentbeskyttet. Dette krever mye tid og penger. Til gjengjeld får pasienten et produkt som er trygt og av høyeste kvalitet som garanterer:

forutsigbar helingsprosess,

langvarig forankring av implantatet i munnen,

sunt og bløt beinvev rundt implantatet,

vellykket tannteknisk behandling.

Tannimplantater

Hvordan ser innsetting av et implantat ut?

Tannimplantater

Ved innsetting av et implantat er det ikke behov for sykehusinnleggelse. Hele prosedyren blir gjennomført på et enkelt besøk i lokalbedøvelse og er helt smertefri. Implantater kan erstatte nesten alle tapte tenner. Implantatbehandling er trygg og forutsigbar og består av følgende etapper.

01

Planlegging

Dette er den viktigste fasen i behandlingen og omfatter kliniske undersøkelser og analyse av tilleggs undersøkelser (som panoramabilder, tomografibilder). På grunnlag av disse undersøkelsene fastsetter man den beste plasseringen av hvert implantat og formen på de endelige tennene. Pasienten får en behandlingsplan som inkluderer beskrivelse av alle nødvendige prosedyrer.

02

Innsetting av implantatet

Implantatet blir satt inn på det nøyaktig valgte stedet slik at beinvevet kan gro tett rundt det. Når implantatet ligger på et sted der det er synlig, lager vi en passende erstatning for å ta vare på estetikken i løpet av helingsprosessen som tar 2-3 måneder. Etter 7-10 dager fra behandlingen fjerner vi suturer fra såret.

03

Blottlegging av implantatet

Når helningen er ferdig, blottlegger vi implantatet og setter på en skrue for å forme tannkjøttet slik at det ser naturlig ut rundt den endelige erstatningen. Forming av tannkjøttet varer 2-3 uker.

04

Fremstilling av protesen

På grunnlag av foretatte avtrykk lager en tanntekniker en nøyaktig tilpasset og estetisk erstatning. Vi velger typen erstatning individuelt avhengig av tilfellet. Dette kan være en krone, en bro eller en protese.

05

Festing av det tanntekniske arbeidet

Når den ferdige erstatningen er festet på implantatet, får pasienten en veiledning om fremgangsmåte etter behandlingen og riktig munnhygiene.

Bestill time

Vennligst skriv inn: fornavn
Vennligst skriv inn: etternavn
Ugyldig epostadresse
Ugyldig telefonnummer
Nieprawidłowe dane
Personvernerklæring: merk av i boksen
Din tannlege på Bryn i Oslo

Din tannlege på Bryn i Oslo

DENTAL SENSE OSLO AS
NM DENTAL AS

Åpningstider:

Man – Lør 8:00 – 20:00

Telefontid:

Man – Fr 8:00 – 15:30